Sámándob készítés, több méretben

Sámándob készítés, több méretben

Sámándob tippek, készítés, több méretben eladó, rendelhető

2022. május 01. - Tudaseso

Sámándob kezelési tippek:

 

 2 havonta vékonyan be kell kenni  faggyúval, vagy olívaolajjal a bőr mindkét oldalát. Lényegében ez teljesen ugyanaz, mint mikor a kiszáradt kezet hidratáljuk krémmel, csak itt nem szabad túlzásba vinni, a hangsúly a rendszerességgel van. Utána egy napot ne használjuk, pihentessük. 

 

Túlzott melegben pl. nyáron, ha sokat van kint a napon, 40 percenként érdemes kevés vizet locsolni rá, mivel a melegben feszül rajta a bőr, párától lazul, így a hangját is lehet, úgy mond hangolni. 

 

Kevés vízzel mélyíteni tudod, kis meleggel meg magasítani (szer tűz egyik funkciója). Melegítésnél arra kell ügyelni, hogy ne túl közel tartsd a tűzhöz (hajszárító is jó), inkább távolabb tartsd a tűztől a dobot, mint ami a kezednek kellemes, ez szokott gyakori probléma lenni, hogy megégetik a dobot.

 Kézi munkával készül, fontos a jó minőségű alapanyagok felhasználása, beszerzése.

Amilyet kérsz lehet van készleten, de az is lehet, hogy készíteni kell.

Készítés kb. 1 hét.

Rendelhető a kérdőív kitöltésével>> ITT!


ltésével itt-->> Sámándob rendelés!

A bejegyzés trackback címe:

https://samandob.blog.hu/api/trackback/id/tr8417820969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása